2017. június 15., csütörtök

Extra tippek az első trimeszterre

Szupertáplálékok:

Fokhagyma: A fokhagyma a legjobb természetes antibiotikum, ezért rendszeres fogyasztásával megelőzhetjük a fertőző betegségek kialakulását. Ajánlott egy 1 hónapos kúrát végigcsinálni: reggel és este nyeljünk le rágás nélkül tiszta vízzel egy-egy gerezd fokhagymát. Kismamaként különösen ajánlott a megelőzést hangsúlyozni, ugyanis ha megbetegszünk, azzal a magzatnak is ártunk, és a gyógyulás is lassabb, körülményesebb.
Homoktövis: Kitűnő immunrendszer erősítő és a fáradtság legyőzésében is hatásos. Fogyasszuk rendszeresen tinktúra vagy kapszula formájában!

Virágpor: A várandósság ideje alatt jótékony hatással van az anyagcserére és egyensúlyban tartja a szervezet aminósav készleteit. Ellenállóbbá teszi a szervezetet és feltölti értékes ásványi anyagokkal. Alkalmazása: Keverjük össze 1:1 arányban mézzel, majd hagyjuk állni 3 napig, hogy a kemény héj meglágyuljon rajta, így könnyebben emészthetővé válik. Naponta fogyasszunk belőle 2-szer 1 mokkáskanállal étkezés előtt. Virágpor allergiások óvatosan fogyasszák!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése