2014. augusztus 11., hétfő

Célom: Áldott állapotként élje meg mindenki a várandósságot!




Blogom megírásával és elterjesztésével szeretném minél több értékes információval ellátni a Kismamákat, hogy a gyermekvárás hónapjait gondtalanul, jó közérzettel, egészségben és boldogságban élhessék meg, és a szülés is egy általuk irányított, fantasztikus élmény lehessen. Szeretném tudatosabbá tenni Őket, hogy ne legyenek kiszolgáltatva a modern orvostudomány által diktált – a természettől általában elszakadt – szabályoknak, hogy saját döntéseik szerint, saját irányításuk által tegyék ezt az időszakot még csodálatosabbá életükben. Célom, hogy minden nő visszataláljon a nagymamáink idejében még nem elfojtott ősi női ösztönökhöz és tudáshoz, ami segít abban, hogy önbizalommal telve és a természethez visszakapcsolódva hordja ki Gyermekét, és a szülést is misztériumként élje át.
Az ember több szerepet tölt be életében, nekem szinte minden szerepem segíti e blog megírását: aerobic edzőként tudatosítani szeretném a mozgás fontosságát a várandósság első napjától az utolsóig, fitoterapeutaként hasznos tanácsokat szeretnék adni a tudatos táplálkozással és a természetes gyógymódokkal kapcsolatban, reflexológusként át szeretném adni e kézzelfogható módszer áldásos erejét a Kismamák szemszögéből, spirituális, mindenre nyitott gondolkodóként szeretnék segíteni a lelki és gondolati helyes ráhangolódásban.  

A legtöbbet azonban két másik szerepem ad hozzá könyvemhez: hogy Feleség és Anya vagyok. Köszönöm Férjemnek, hogy napról napra erősíti bennem a Család és a Szeretet fontosságát, valamint hogy hozzásegít a nőiségem kibontakoztatásához. És köszönöm Gyermekeinknek, hogy lehetővé teszik, hogy a leírtakat ne csak elméleti tanácsként, hanem saját bőrömön észlelt tapasztalatként adhassam át.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése